Nyheter

 

Nytt konto för föreningen

Från och med 2017 betalas årsavgiften in på föreningens nya konto:

Clearingnummer: 8327-9

Kontonummer: 693394731-6

Bank: Swedbank

 

Registrering hos Skatteverket

 

160701: Styrelsen arbetar just nu för att registera föreningen som en ideell förening hos Skatteverket. Läs mer om registreringen och föreningens stadgar på förstasidan. Om ni är medlem - glöm inte att höra av er med ert eventuella godkännande av stadgarna till styrelsen!

 

Vägmöte

 

Den 12/7 2013 klockan 18 hålls ett möte på ängen där vi diskuterar förslag från styrelsen angående vägarna i sportstugeområdet. Välkomna!

 

Årets första bad?

img-1114.jpg

 

Kan det här vara årets första dopp? Miranda och Nellie badade 1 maj, starkt jobbat! Någon annan som hann före? 
Ni får gärna skicka in bilder på era äventyr i Bensjö så att vi alla kan ta del av dem. Under sidan Kontakt finns mailadress så att ni kan nå oss.

 

Tack till alla som var med på slyröjningen!

Nu är det fint igen i våra diken! Det var ett par tappra själar som ställde upp och röjde dikena (här nedan ser ni två av dem). Stort tack till alla som på något sätt bidrog! 

 

Hemsida

Bensjö Sportstugeförening har skaffat en hemsida! På hemsidan kommer det att finnas information om föreningen, nyheter, bilder, kontaktinformation och annat roligt och viktigt. Självklart kommer den charmiga anslagstavlan i byn fortfarande att användas, hemsidan är endast ett komplement till anslagstavlan. För närvarande är det föreningens sekreterare, Linnéa Skog, som fungerar som administratör.

 

14 juli - Slyröjning!

Nu är det dags att röja undan lite sly i våra diken i vårt sportstugeområde. Preliminärt 14 juli sätter vi igång, vid regn flyttas det fram till 15 juli. Vi hoppas att ni känner er manade att hjälpa till att göra fint!

Vi är medvetna om att det är Bräcke Marknad, men vi tänkte att om vi tar ett krafttag på förmiddagen så hinner man med marknaden också. Ju fler vi blir desto fortare går det!

Så ta med er ett glatt humör, något att röja med och kanske lite fika så syns vi.

 

Årsmöte 2012

På årsmötet klubbades en del förändringar igenom. För det första har vi en ny styrelse som ni kan läsa mer om här.

För det andra beslutades det att årsavgiften höjs till 1000 kronor under ett år. Vill ni veta varför och vad årsavgiften går till så går det att läsa här.

 

 

 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)